Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is de kippendij alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
75 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Citroen
35 gram
Gesneden rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Paprikapoeder
100 gram
Rode cherrytomaten
100 gram
Kipgyros
175 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.