Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Biologisch wit broodje met roggedesem
5 gram
Verse bieslook
4 stuk(s)
Ei
4 plak(ken)
Ontbijtspek
65 ml
Biologische halfvolle melk
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het biologische broodje 6 – 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek op middelhoog vuur 1 minuut per kant. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.
Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Schenk de rest van de melk uit in glazen.