Wist je dat onze kabeljauw in de koude wateren rond IJsland gevangen wordt en behoort tot de magere vissoorten? Deze filet is laag in vet en hoog in eiwit!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
125 ml
Kokosmelk
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
75 gram
Witte langgraanrijst
2.5 gram
Verse koriander
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
⅓ stuk(s)
Zoutarm visbouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de kokosmelk (deels) gestold in de verpakking? Geen zorgen: knip het pakje open en roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de hapjespan.
Tip 1: De steeltjes van de koriander hebben ook veel smaak. Gooi ze dus niet weg, maar snijd ze extra fijn mee.
Tip 2: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak aan de stoof toe.
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente!