Breakfast box
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Breakfast box

5 days of breakfast | Yogurt

Put 3 different breakfast bowls on the table this week! You can make the following variations:

  • Greek yogurt with blueberries and shredded coconut (2 servings)
  • Greek yogurt with apples and pecans (2 servings)
  • Greek yogurt with orange, cranberries and walnuts (2 servings)
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Pecannoten
Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Handsinaasappel

1000 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

2 stuk(s)

Appel

3 tl

Gemalen kaneel

80 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

120 gram

Cranberry-walnootmix

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

40 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6451 kJ
Energie (kcal)1542 kcal
Vetten112.3 g
waarvan verzadigd46.7 g
Koolhydraten84.9 g
waarvan suikers70.8 g
Vezels15.8 g
Eiwitten34.1 g
Zout1 g

Instructies

1
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen. 
  • Garneer met de blauwe bessen en de kokosrasp. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
2
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen. 
  • Garneer met de appel, pecannoten en kaneel. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
3
  • Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappel. Snijd de vruchtvleespartjes los van de vliezen, zodat je het vruchtvlees er gemakkelijk met je mes tussenuit kan halen. Snijd het vruchtvlees in partjes.
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen. 
  • Garneer met de sinaasappel en de cranberry-walnootmix. 
  • Voeg honing naar smaak toe.