Met dit recept tover je 256 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Broccoli
⅓ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
20 gram
Paprikapesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
20 gram
Rucola
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd ruimte over voor de vis.