Parmigiano Reggiano dankt zijn naam aan de Italiaanse provincies waarin deze kaas geproduceerd wordt: Parma en Reggio Emilia. Een échte D.O.P. kaas dus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spekreepjes
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Linguine
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.