Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
2 stuk(s)
Gekruide runderburger
50 gram
Geraspte cheddar
60 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Gesneden augurken
6 plak(ken)
Ontbijtspek
1 el
Zonnebloemolie
Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.
Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.