Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Hamburger bun with sesame seeds
2 piece
Seasoned hamburger
50 g
Grated cheddar
60 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Chopped pickles
6 slice
Bacon
1 tablespoon
Sunflower oil
Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.
Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.