Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar
Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

2 porties | met smokey tomatenketchup en augurk

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.

Tags:
Recipe

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Hamburger bun with sesame seeds

2 piece

Seasoned hamburger

50 g

Grated cheddar

60 g

Smoky tomato ketchup

50 g

Chopped ​​pickles

6 slice

Bacon

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories786 kcal
Energy (kJ)3288 kJ
Fat46.1 g
Saturated Fat17.8 g
Carbohydrate36.4 g
Sugar10.4 g
Dietary Fiber3.3 g
Protein49.4 g
Salt3.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.


2

Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.

3

Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.