Het kipgehakt hebben we alvast voor je op smaak gebracht met Mexicaanse kruiden. Zo zet je vanavond een echte fiesta van smaken op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat Tarwe)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
40 gram
Sweet chili tortillachips
½ el
Extra vierge olijfolie
1.5 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je gebruikt een deel van de ui rauw in de salsa. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee in deze stap.
Weetje: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.