Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
35 gram
Pannenkoekenmix
0.24 stuk(s)
Ei
65 ml
Biologische halfvolle melk
¼ stuk(s)
Peer
15 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
½ tl
Suiker
el
Olijfolie
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.
Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.
Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!