Chocolade-peer pannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chocolade-peer pannenkoeken
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

35 gram

Pannenkoekenmix

0.24 stuk(s)

Ei

65 ml

Biologische halfvolle melk

¼ stuk(s)

Peer

15 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ tl

Suiker

el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)155 kcal
Energie (kJ)648 kJ
Vetten10.6 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten13.2 g
waarvan suikers12.7 g
Vezels1.3 g
Eiwitten1.1 g
Zout0 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.

2

Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.

Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!