Ciabatta met omelet en cherrytomaten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ciabatta met omelet en cherrytomaten

2 porties | met verse bieslook

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

125 gram

Rode cherrytomaten

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1803 kJ
Energie (kcal)431 kcal
Vetten18.7 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten41.5 g
waarvan suikers4.3 g
Vezels2.6 g
Eiwitten22.5 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Koekenpan met deksel

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de cherrytomaten in vieren.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Leg de ciabatta op een met bakplaat met bakpapier. 
  • Bak 5 - 7 minuten in de oven.
3
  • Breek de eieren in een kom en meng de melk erdoor. 
  • Voeg 2/3 van de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit de roomboter in een koekenpan. Giet het eimengsel erin en bak 1 omelet voor 2 personen.
  • Dek de pan af en bak 6 - 8 minuten, of tot de eieren gestold zijn.
4
  • Snijd de ciabatta doormidden.
  • Verdeel de omelet over de ciabatta.
  • Verdeel de overige cherrytomaten erover.
  • Garneer met de bieslook.