Crostini met brie en serranoham als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crostini met brie en serranoham als extra

Crostini met brie en serranoham als extra

Bijgerecht | 2 porties

Geniet van een extra portie crostini met brie en serranoham bij je maaltijd.

Allergenen :
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

100 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Serranoham

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1878 kJ
Energie (kcal)449 kcal
Vetten22.7 g
waarvan verzadigd11.4 g
Koolhydraten38.4 g
waarvan suikers1.3 g
Vezels1.3 g
Eiwitten21.6 g
Zout2.6 g

Instructies

1

Snijd het brood in sneetjes en de brie in plakken. Beleg het brood met de brie en besprenkel met de olijfolie. Bak 5 - 8 minuten in de oven op 200 graden. Haal het brood uit de oven en garneer met de serranoham.