topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

DACH nachos

with sweet chilli-sour cream sauce | sharing

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

300 gram

Sweet chili tortillachips

100 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 bosje(s)

Bosui

50 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1 zakje(s)

Zoet-pittige chilisaus

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4024 kJ
Energie (kcal)962 kcal
Vetten48.9 g
waarvan verzadigd14.6 g
Koolhydraten98.4 g
waarvan suikers12.4 g
Vezels2 g
Eiwitten25.3 g
Zout4 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C. 
  • Thinly slice the scallions. 
2
  • In a bowl, mix the sour cream with the sweet chilli sauce.
3
  • Spread the tortilla chips over a parchment-lined baking sheet. 
  • Scatter half of the scallions over the chips, followed by the cheese and Mexican-style spices.
  • Dollop the sauce on top. 
  • Bake the nachos for 10 - 15 minutes, or until the cheese has melted. 
4
  • Take the nachos out of the oven.
  • Serve on the baking sheet or on a platter.
  • Garnish with the rest of the scallions.