Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
25 gram
Gedroogde abrikozen
1 stuk(s)
Bruin rozijnen-walnotenbroodje
40 gram
Fourme d'Ambert
50 gram
Verse geitenkaas
40 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Oude-kaasblokjes
40 gram
Pikante uienchutney
5 gram
Pecanstukjes
(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
Haal de kazen alvast uit de koelkast wanneer je aan het hoofdgerecht begint. Als je de kaas op kamertemperatuur laat komen, komen alle smaak- en geuraroma’s weer vrij.
Bak vlak voor serveren de walnoot-rozijnen broodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Weet jij het verschil tussen gezwavelde en ongezwavelde abrikozen? Gezwavelde abrikozen herken je aan hun felle oranje kleur. In tegenstelling tot ongezwavelde abrikozen die donkerbruin van kleur zijn. Die oranje abrikozen zien er wellicht frisser uit, maar de ongezwavelde variant is natuurlijker, verser en – volgens velen – een stuk lekkerder. Daarom kiezen wij ook altijd voor de ongezwavelde variant.
Leg de kaasjes en de gedroogde abrikozen op een mooie plank. Schep de uienchutney in een klein kommetje en zet deze op de plank. Mocht je nog wat rode wijn overhebben van het hoofdgerecht; serveer deze dan bij het kaasplankje.