Dessert - Kaasplankje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Pecannoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

25 gram

Gedroogde abrikozen

1 stuk(s)

Bruin rozijnen-walnotenbroodje

40 gram

Fourme d'Ambert

50 gram

Verse geitenkaas

40 gram

Franse camembert

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Oude-kaasblokjes

40 gram

Pikante uienchutney

5 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)849 kJ
Energie (kcal)203 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd5.9 g
Koolhydraten14.8 g
waarvan suikers13.5 g
Vezels0.5 g
Eiwitten8.7 g
Zout0.9 g

Instructies

1

Haal de kazen alvast uit de koelkast wanneer je aan het hoofdgerecht begint. Als je de kaas op kamertemperatuur laat komen, komen alle smaak- en geuraroma’s weer vrij.

2

Bak vlak voor serveren de walnoot-rozijnen broodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.

3

Weet jij het verschil tussen gezwavelde en ongezwavelde abrikozen? Gezwavelde abrikozen herken je aan hun felle oranje kleur. In tegenstelling tot ongezwavelde abrikozen die donkerbruin van kleur zijn. Die oranje abrikozen zien er wellicht frisser uit, maar de ongezwavelde variant is natuurlijker, verser en – volgens velen – een stuk lekkerder. Daarom kiezen wij ook altijd voor de ongezwavelde variant.

4

Leg de kaasjes en de gedroogde abrikozen op een mooie plank. Schep de uienchutney in een klein kommetje en zet deze op de plank. Mocht je nog wat rode wijn overhebben van het hoofdgerecht; serveer deze dan bij het kaasplankje.