Vadouvan is een Franse variant op Indiase masala. Het resultaat: een unieke curry met een zoete en subtiel rokerige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Basmatirijst
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat Mosterd)
0.16 zakje(s)
Gemalen citroengras
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
180 gram
Garnalen
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?