Met basilicumcrème en grana padano geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in de knapperige ciabatta en waan je voor even in Italië... Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Wit tarwebroodje
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
3 stuk(s)
Knoflookteen
45 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
15 ml
Basilicumcrème met citroen
2 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
25 gram
Grana Padanovlokken DOP
40 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de grana padano. Gebruik eventueel ook de helft van de extra vierge olijfolie voor de tomatensalsa.