Platbrood is een snelle en makkelijke pizzabodem. Je belegt deze platbroodpizza's met ingrediënten die van zichzelf veel smaak hebben, zoals groene pesto. De buffelmozzarella is heerlijk romig. Scheur de mozzarella klein zodat je het goed over de pizza kunt verdelen en optimaal kunt genieten van deze lekkere kaas.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Sjalot
125 gram
Champignons
2 stuk(s)
Libanees platbrood
50 gram
Pesto genovese
0.48 bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Rucola en veldsla
15 gram
Leccino-olijven
1 tl
Witte balsamicoazijn
¾ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Wist je dat champignons schimmels zijn? Ze behoren tot de groente en zijn rijk aan mineralen, vezels en vitaminen. Zo zit er in champignons veel vitamine B2, wat ervoor zorgt dat je energie op peil blijft en helpt ontstekingen te voorkomen. Een vitamine die voor vegetariërs en vooral veganisten extra aandacht vereist.