In nog geen 20 minuten aan tafel en tóch een maaltijd om trots op te zijn. Het ster-ingrediënt in deze maaltijdsalade is de Duitse biefstuk: grofgemalen biefstuk in de vorm van een burger. Net als tartaar kun je dit vlees rauw eten. Met zelfgemaakte pestodressing als smaakmaker maak je snel een smakelijke salade.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
85 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Knoflookteen
160 gram
Portobello
2 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
80 gram
Rucola
naar smaak
Peper en zout
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie