De naam piccalilly stamt van “Paco-lilla” of “Indian Pickle” uit de 18e eeuw, wat refereert naar de augurk en de Aziatische kruiden die worden gebruikt in de saus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse bieslook
25 gram
Biologische zure room
50 gram
Radicchio en romaine
2 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
25 gram
Piccalilly
(Bevat Soja, Tarwe, Mosterd)
20 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ tl
Mosterd
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
Tip: Duitse biefstuk bevat relatief weinig calorieën. Andere magere opties voor vleesliefhebbers zijn bijvoorbeeld kipfilet, varkenshaas, rundertartaar en biefstuk.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Laat ze dan weg uit de salade en bak ze de laatste 5 minuten mee met de krieltjes.
Tip: Wist je dat dit gerecht ruim 250 gram groente bevat? Een van de groenten is rode ui - rijk aan vezels, B-vitaminen en antioxidanten.