Easter Bagel (NID?)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Easter Bagel (NID?)

with egg and cream cheese | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Vis
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Spelt
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Avocado

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

100 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bierbostelbroodje

(Bevat Spelt, Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten, Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2826 kJ
Energie (kcal)675 kcal
Vetten40 g
waarvan verzadigd14.2 g
Koolhydraten41.2 g
waarvan suikers3.7 g
Vezels8.3 g
Eiwitten33.8 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C. 
  • Transfer the bread to a parchment-lined baking sheet and bake for 5 - 6 minutes. 
2
  • Boil plenty of water in a saucepan. Carefully transfer the egg to the water and boil for 5 - 7 minutes.
  • Rinse the egg under cold water, then remove the shell and cut the egg in half.
3
  • Cut the avocado in half and remove the pit. 
  • Slice the avocado into thin strips and season with salt and pepper. 
4
  • Cut the bread in half, then spread the herbed cream cheese on the bottom halves.
  • Layer with avocado slices and add the smoked salmon, then close the sandwich.
  • Top with the eggs and season with salt and pepper to taste.