Een topper in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
40 gram
Avocadodip
½ stuk(s)
Tomaat
100 gram
Gekruid rundergehakt
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
30 gram
Smokey tomatenketchup
¼ pak(ken)
Rode kidneybonen
5 gram
Verse koriander
¼ el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: 1. Je kunt de tortilla's ook kort verwarmen in de magnetron of een koekenpan. De oven hoeft in dit geval niet voorverwarmd te worden en de aluminiumfolie heb je dan ook niet nodig. 2. Je kunt ook een snuf suiker toevoegen om de rode ui en het zuur iets milder te maken.
Tip: Houd je niet van rauwe paprika? Bak dan alle paprika mee met de ui.