Je kent mascarpone misschien alleen van het dessert tiramisu. In dit gerecht wordt het gebruikt om een heerlijk romige tomatensaus te maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Vegan gehakt van De Vegetarische Slager
(Bevat Gerst, Soja)
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat puntpaprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.