topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

160 gram

Franse camembert

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

10 gram

Verse tijm

400 gram

Snackpaprika

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

1 stuk(s)

Citroen

20 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

1 stuk(s)

Knoflookteen

Zelf toevoegen

1 el

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3625 kJ
Energie (kcal)866 kcal
Vetten42.8 g
waarvan verzadigd16 g
Koolhydraten86 g
waarvan suikers19.1 g
Vezels11 g
Eiwitten30.8 g
Zout3 g

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Haal de camembert uit de verpakking. Snijd de bovenkant van de camembert in met een scherp mes. 
  • Verdeel de verse tijm over de camembert en druk het in de kaas. 
  • Bak de camembert 20 - 25 minuten in de oven. 
2
  • Snijd de verse bieslook, dille en peterselie fijn. 
  • Pers de knoflook. 
  • Voeg de zure room, verse kruiden, knoflook en de helft van de mayonaise toe aan een kom. Meng goed en pers de citroen vervolgens uit boven de kom. 
  • Breng op smaak met peper en zout. 
3
  • Bak de baguette 8 - 10 minuten in de oven. 
  • Snijd de komkommer in dunne reepjes. Verdeel de snackpaprika's en komkommer over een serveerschaal. Voeg de dip toe aan de schaal. 
  • Voeg de nootjes toe aan een kleine kom. 
4
  • Voeg de camembert toe aan een schaal. Besprenkel met de honing. 
  • baguette, crudités en nootjes etc.