Verse ravioli van de Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een heerlijke vulling van ricotta, rucola en zongedroogde tomaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Citroen
15 gram
Panko paneermeel
140 gram
Verse ravioli met ricotta, rucola en zongedroogde tomaat
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd het basilicum fijn. Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller de courgette in de lengte in linten. Snijd de rode puntpaprika in blokjes. Pers 1/4 citroen uit per persoon.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de panko en knoflook toe. Bak 4 - 6 minuten, of tot de panko goudbruin is. Haal de knoflookpanko uit de pan en bewaar apart. Breng op smaak met peper en zout
Verhit de roomboter in een hapjespan en bak de puntpaprika 4 - 6 minuten op middelhoog vuur. Kook de ravioli 4 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af, bewaar wat kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Voeg het citroensap, de courgettelinten, de ravioli, de helft van de Italiaanse kaas en 2 el kookvocht per persoon toe aan de hapjespan. Verhit nog 1 - 2 minuten. Laat eventueel verder inkoken als het te waterig is.
Verdeel de ravioli met groenten over de borden. Bestrooi met de knoflookpanko. Garneer met de overige Italiaanse kaas en het basilicum.
Tip: Wist je dat we gemiddeld nog geen 150 gram groente eten per dag? Dat is een stuk minder dan de ADH. Geen zorgen, deze maaltijd bevat ruim 200 gram groente per portie!