.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Mix van ui en knoflook
125 gram
Rode cherrytomaten
100 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
100 gram
Broccoliroosjes
90 gram
Fusilli
2 plak(ken)
Achterham
¼ stuk(s)
Citroen
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] roomboter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur.Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de broccoli en fusilli. Bak de mix van knoflook en ui 2 minuten aan in de hapjespan.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten, kookroom en Italiaanse kaas toe aan de hapjespan. Breng op smaak met peper en zout.Roer goed door en laat 4 - 5 minuten zachtjes inkoken.
Kook ondertussen de broccoli en fusilli samen, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Snijd de achterham in reepjes. Giet de broccoli en fusilli af en meng samen met de achterham door de roomsaus met cherrytomaten.Meng alles goed en breng goed op smaak met peper en zout.
Tip: Zijn de broccoliroosjes aan de grote kant? Snijd ze dan eerst wat kleiner zodat ze sneller gaar zijn.
Snijd de citroen in partjes.Verdeel de fusilli over de borden en garneer met een citroenpartje.