Een pasta waar kinderen gek op zijn: lekker fris en met toegankelijke zoete en zoute smaken. Door de mais en limoen krijgt deze pasta bijna een Mexicaans tintje. Je schept alle ingrediënten in de pan door elkaar, zo zorg je dat de dressing en pasta goed mengen en je optimaal van dit frisse gerecht kunt genieten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Fusilli
(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)
½ jar
Mais
½ stuk(s)
Courgette
3 bosje(s)
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
6 leaves
Vers basilicum
(Bevat Selderij)
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ tl
Mosterd
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de fusilli. • Kook de fusilli, afgedekt 10 – 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. • Giet de mais af in een vergiet • Snijd de courgette in kleine blokjes.
• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de courgette 6 – 8 minuten. • Voeg de laatste 2 minuten de mais toe en breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de krulpeterselie en de basilicum grof. • Pers de limoen uit. • Meng in een kleine kom de mosterd, de extra vierge olijfolie,de verse kruiden en 1 tl limoensap per persoon tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
• Schep de fusilli en de dressing door de groenten in de koekenpan. • Verdeel de fusilli over de borden en verkruimel de feta erover. • Breng eventueel verder op smaak met extra vierge olijfolie en serveer met het overige limoensap.