topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

GB sandwich

with sriracha mayo and coleslaw | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Tarwe
Mosterd
Soja
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

10 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

100 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

100 gram

Gesneden rodekool

200 gram

Pulled chicken

Zelf toevoegen

1 tl

[Zoutarme] sojasaus

1 tl

Wittewijnazijn

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3007 kJ
Energie (kcal)719 kcal
Vetten34.5 g
waarvan verzadigd5.2 g
Koolhydraten70.3 g
waarvan suikers5.1 g
Vezels6.7 g
Eiwitten30.3 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Kom

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C.
  • Bake the bread for 5 - 6 minutes. 
2
  • Heat the sunflower oil in a frying pan over medium-high heat. 
  • Add the pulled chicken and fry for 5 - 6 minutes. 
3
  • Finely chop the coriander. 
  • Add the cabbage to a bowl and combine with the coriander, 1 tsp of white wine vinegar and 1 tsp of soy sauce. 
4
  • Halve the baguettes and spread with the sriracha mayo. 
  • Top with the slaw, then add the chicken and serve.