Burrata komt oorspronkelijk uit de Italiaanse regio Puglia, waar het werd ontwikkeld als een romige variatie op de verse mozzarella.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
175 gram
Gnocchi
(Bevat Tarwe, Eieren, Sulfiet)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
1 el
Water voor saus
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om. Geef ze de tijd om mooi te kleuren.