Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het vormt de perfecte basis voor pastasauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Italiaanse groentemix
(Kan bevatten Selderij)
30 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
0.13 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!