Passata di pomodoro is gemaakt van verse, rijpe tomaten die gekookt en vervolgens gezeefd worden. Het vormt de perfecte basis voor pastasauzen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
200 g
Italian vegetable mix
(May be present Celery)
30 g
Passata
⅓ sachet(s)
Italian seasoning
15 g
Grated mature cheese
(Contains Milk)
1 piece
Tomato
1 piece
Wholegrain ciabatta
(Contains Barley, Oats, Rye, Sesame, Soy, Wheat May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Tree nuts)
100 g
Farmer's mincemeat
(May be present Soy, Wheat, Egg, Mustard, Celery)
0.13 piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
Extra virgin olive oil
½ teaspoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!