Gegrilde groenten met kruidenolie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gegrilde groenten met kruidenolie

Gegrilde groenten met kruidenolie

Bijgerecht | met courgette, aubergine en rode puntpaprika

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Door de groenten te grillen krijgen ze extra veel smaak. De olijfolie met citroen en verse kruiden maakt deze side salad helemaal af!

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

1 stuk(s)

Aubergine

1 stuk(s)

Courgette

10 gram

Krulpeterselie en oregano

15 gram

Knoflookpuree

16 ml

Olijfolie met citroen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)833 kJ
Energie (kcal)199 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers12 g
Vezels4 g
Eiwitten4 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.