Een reductie van witte wijn met een goede hoeveelheid roomboter maakt de perfecte beurre blanc. Deze romige en friszure saus is heerlijk bij een stukje vis.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Sperziebonen
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Kappertjes
50 gram
Beurre blanc
(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose), Selderij, Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
1 tl
Mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm vis- of groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout