Portobello zit vol met vitamine B2 en is daarom zeer geschikt als vleesvervanger. Je serveert hem vandaag met geitenkaas en honing.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Ui
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Portobello
40 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
250 gram
Ovenaardappelparten
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.
Weetje: Wist je dat verse geitenkaas niet alleen een goede smaakmaker is, maar ook een perfect zoutarmer alternatief is voor harde kazen zoals Goudse kaas of parmezaanse kaas?