Dit gerecht zet je supersnel op tafel omdat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Kippendijreepjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
150 gram
Oosterse wokmix
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat dan het bouillonblokje achterwege of gebruik een zoutarme bouillon.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.