Goulashsoep met mozzarella-knoflookbrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Goulashsoep met mozzarella-knoflookbrood

om te delen | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Sulfiet
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

125 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1000 ml

Verse goulashsoep

(Bevat Sulfiet, Selderij Kan bevatten Mosterd, Noten, Gluten, Pinda's, Vis, Eieren, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5329 kJ
Energie (kcal)1274 kcal
Vetten80.4 g
waarvan verzadigd49.9 g
Koolhydraten91.1 g
waarvan suikers12.1 g
Vezels10.3 g
Eiwitten42.6 g
Zout6.7 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Haal de roomboter uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
  • Pers de knoflook of snijd fijn en snijd de peterselie fijn.
  • Snijd de mozzarella in grove stukken.
2
  • Voeg de zachte boter toe aan een kom.
  • Meng de roomboter met de knoflook en 2/3 van de peterselie.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Snijd de demi-baguettes diagonaal in zonder door de onderkant heen te snijden.
  • Smeer de knoflookboter in de inkepingen van het brood en voeg wat van beide kazen toe, strooi de overige kaas over de bovenkant.
  • Bak de baguettes 10 minuten in de oven, of totdat de kaas goudbruin is.

 

4
  • Leg het knoflookbrood op een serveerschaal.
  • Strooi de overige peterselie over het brood om het af te maken.