Yoghurtbowls met peer en walnoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Yoghurtbowls met peer en walnoten

4 porties | 2 keer ontbijt voor 2 personen

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Peer

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2269 kJ
Energie (kcal)542 kcal
Vetten39 g
waarvan verzadigd16.9 g
Koolhydraten27.8 g
waarvan suikers16.7 g
Vezels4.1 g
Eiwitten14.7 g
Zout0.5 g

Instructies

1
  • Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in plakken.
  • Serveer 125 g Griekse yoghurt per persoon in kleine kommen. 
  • Garneer elke kom met de helft van de gesneden peer en 1/4 van de walnoten. Besprenkel met honing naar smaak. 
  • Herhaal dit recept voor een tweede ontbijt de volgende dag.