Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Kumato-tomaat
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
30 gram
Leccino-olijven
½ el
Rodewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.
Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn en 1 1/2 tl oregano. Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, rode ui en olijven door de dressing.
Leg het stuk feta op de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.