Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
⅓ head
Botersla
½ el
Olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!