Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Breng de zomer op tafel en geniet samen van een klassieke Griekse salade!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Kumato-tomaat
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Ui
30 gram
Leccino-olijven
50 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Rodewijnazijn
1.5 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snijd de kumato tomaat in kwarten. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve plakken van 1 cm dik. Snijd de ui in dunne halve ringen. Halveer de olijven.
Meng in een kleine kom 1/2 el extra vierge olijfolie met 1/2 el rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de komkommer, kumato tomaat, ui en olijven door de dressing.
Verdeel de witte kaas over de salade. Besprenkel eventueel met wat extra vierge olijfolie naar smaak.