Briochetosti met brie en ontbijtspek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Briochetosti met brie en ontbijtspek

2 porties | met uienchutney

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

40 gram

Uienchutney

4 plak(ken)

Ontbijtspek

100 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1622 kJ
Energie (kcal)388 kcal
Vetten16.9 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten43.7 g
waarvan suikers4.8 g
Vezels3 g
Eiwitten14.9 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Verhit een schone koekenpan op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek 3 - 4 minuten. Haal uit de pan en houd apart.
  • Snijd de brie in plakjes.
2
  • Snijd het briochebroodje open.
  • Smeer de uienchutney op het brood.
  • Beleg met de brie en het ontbijtspek.
3
  • Verwarm het tosti-ijzer en leg de tosti erin (zie Tip). 
  • Grill de tosti 5 - 6 minuten, of tot de kaas gesmolten is. 

Tip: Als je thuis geen tosti-ijzer hebt, kun je de tosti ook in een koekenpan met deksel maken. Verhit een klontje boter in de pan op middelhoog vuur en rooster de tosti 2 - 3 minuten aan elke kant. 

4

  • Snijd de briochetosti doormidden en serveer.