Groentespiesjes met pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Groentespiesjes met pestodressing

Groentespiesjes met pestodressing

met courgette, puntpaprika en champignons

Allergenen :
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Courgette

¼ stuk(s)

Rode puntpaprika

50 gram

Champignons

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

2 stuk(s)

Spies

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)231 kcal
Energie (kJ)965 kJ
Vetten23.7 g
waarvan verzadigd3.1 g
Koolhydraten1.5 g
waarvan suikers1.2 g
Vezels1.3 g
Eiwitten2.1 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in blokjes. Snijd de puntpaprika in grove stukken. Bewaar de helft van de puntpaprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar één champignon per persoon voor de omelet.

2

Rijg de groenten afwisselend aan de spiesjes. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.

3

Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.