Halfvolle yoghurt met peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halfvolle yoghurt met peer

Halfvolle yoghurt met peer

Met kiwi en muesli

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sulfiet
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Groene kiwi

1 stuk(s)

Peer

250 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

90 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)962 kJ
Energie (kcal)230 kcal
Vetten6 g
waarvan verzadigd1.8 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Schil de kiwi en snijd in blokjes. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

2

Verdeel de halfvolle yoghurt over de kommen.

3

Verdeel de kiwi, peer en muesli over de yoghurt.

4

Tip: je kunt het ook zonder peer eten en de peer als tussendoortje eten.