Halfvolle yoghurt met peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halfvolle yoghurt met peer

Halfvolle yoghurt met peer

Met kiwi en muesli

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Sulfiet
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden
Groene kiwi

1 stuk(s)

Groene kiwi

Peer

1 stuk(s)

Peer

Biologische halfvolle yoghurt

250 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Muesli

90 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet, Pinda's)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)962 kJ
Energie (kcal)230 kcal
Vetten6 g
waarvan verzadigd1.8 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Schil de kiwi en snijd in blokjes. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

2

Verdeel de halfvolle yoghurt over de kommen.

3

Verdeel de kiwi, peer en muesli over de yoghurt.

4

Tip: je kunt het ook zonder peer eten en de peer als tussendoortje eten.