Hamburger en kipsaté
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hamburger en kipsaté

Hamburger en kipsaté

met saté- en whiskeysaus

Allergenen :
Mosterd
Eieren
Pinda's
Soja
Sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

80 gram

Pikante uienchutney

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

120 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)

100 gram

Kipsatéblokjes

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

4 stuk(s)

Kalfsburger

(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

4 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4493 kJ
Energie (kcal)1074 kcal
Vetten82.2 g
waarvan verzadigd22.5 g
Koolhydraten34.5 g
waarvan suikers28.4 g
Vezels2.1 g
Eiwitten50.6 g
Zout4.2 g

Instructies

1
  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak het vlees tot het gaar is.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
  • Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
3

nicht brauchen

4

nicht brauchen

5

nicht brauchen

6

nicht brauchen