Receptontwikkelaar Sarah: "Wanneer ik recepten ontwikkel vind het ik heel leuk om keukens te combineren. In dit recept heb ik de kipburger geglaceerd met hoisinsaus. Als tegenhanger voor de zoete saus en de vettigheid van de mayonaise heb ik de zure komkommer toegevoegd, om het gerecht meer in balans te brengen."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Wortelbroodje
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja Kan bevatten Noten, Selderij, Eieren, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
25 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Oranjehoen kipburger
25 gram
Taugé
200 gram
Aardappelen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
½ stuk(s)
Wortel
¼ el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
1 tl
Suiker
2 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan alle aardappelen, maar serveer 2/3. De overige aardappelen kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.