Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt

Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt

Bijgerecht | met komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met oer-Hollandse oude-kaasblokjes. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

100 gram

Radicchio & ijsbergsla

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Oude-kaasblokjes

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

1 stuk(s)

Mini-komkommer

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1235 kJ
Energie (kcal)295 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers4 g
Vezels2 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.