Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt als extra

Hollandse salade met kaasblokjes en yoghurt als extra

Bijgerecht | met komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met oer-Hollandse oude-kaasblokjes. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

100 gram

Radicchio & ijsbergsla

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte oude kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

1 stuk(s)

Mini-komkommer

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1235 kJ
Energie (kcal)295 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers4 g
Vezels2 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.