De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Tomaat
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½
Tomatenpuree
3 stuk(s)
Tacoschelpen
15 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
150 gram
Mexicaanse groentemix
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Gebroken taco's? Breek ze in stukken en leg ze in een ovenschaal. Verdeel het gehaktmengsel, de zure room en cheddar erover en bak 5 minuten. Nu heb je een nachoschotel in plaats van gevulde taco's!
Tip: Vul elke tacoschelp vlak voor je hem gaat eten. Zo heb je elke keer weer een knapperige taco en wordt hij niet zacht door de vulling.