Dit gerecht zet je supersnel op tafel - wij hebben de aardappelschijfjes alvast voorgekookt en de snijbonen gesneden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelschijfjes
50 gram
Gesneden snijbonen
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Citroen
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
125 gram
Rode cherrytomaten
10 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Ui
2.5 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Zwarte peper
Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel veel eiwitten en calcium? Samen met de snijbonen levert deze maaltijd je een goede dosis calcium, voor sterke botten en tanden.
Tip: Je kunt de cherrytomaten ook eerst halveren voordat je ze aan de pan toevoegt.