Knolselderij, rijk aan vitamine C, vezels en antioxidanten, stimuleert een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem, ideaal voor culinaire creativiteit!
100 gram
Biefstukreepjes
200 gram
Knolselderij
()
90 gram
Linguine
( )
50 ml
Kookroom
()
10 gram
Verse dragon en kervel
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
()
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Bloem
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kervel en dragon hebben een anijsachtige smaak waar niet iedereen van houdt. Proef het eerst voordat je het toevoegt.
Weetje: Wist je dat knolselderij meer vezels bevat dan de meeste andere groenten? Namelijk maar liefst 4,9 gram vezels per 100 gram! Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel na de maaltijd.
Tip: Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om de pasta iets smeuïger te maken.