Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
140 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe)
2 stuk(s)
Varkensworstjes met zeezout en zwarte peper
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
175 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
75 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.
Kook de ravioli 5 - 6 minuten in de pan.
Haal de worstjes uit de pan met de paddenstoelen. Verkruimel het bouillonblokje boven de paddenstoelen. Voeg de kookroom en 2 el kookvocht van de ravioli per persoon toe. Meng goed. Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de worstjes in plakken. Ris de blaadjes van de rozemarijntakjes en hak de blaadjes fijn.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus over de ravioli. Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Werk af met de pecorino, worstplakjes en rozemarijn.